Unelmien omakotitalo

Raksaa & Fiksaa -podcast: Jakso 7

Kaupallinen yhteistyö Bosch Home Comfort
Julkaistu 26.09.2023Päivitetty 14.12.2023
Raksaa ja Fiksaa jakson bannerit 1200x630 Nata ja Harri

Natan vieraaksi studiolle saapuu suomalaisille tuttu huippukokki Harri Syrjänen.

Unelmiesi omakotitalo voi olla lähempänä kuin luuletkaan! Tämänkertainen jakso on täynnä inspiraatiota unelmien omakotitalon rakentamiseen, siihen liittyviin oppeihin ja asunnon lämmityksen parantamiseen.

Tämä jakso on erityisen mielenkiintoinen, sillä Nata Salmela saa vieraakseen suomalaisten rakastaman huippukokin Harri Syrjäsen sekä lämmitysalan asiantuntijana työskentelevän kaupallisen yhteistyökumppanin Bosch Home Comfortin avainasiakaspäällikön Mikko Rannan.

– Boschin tärkein arvo on asiakkaan auttaminen – me emme pelkästään myy tuotteita, vaan tavoitteemme on auttaa asiakasta tekemään oikeat valinnat kodin lämmityksen ja viilennyksen suhteen. Mikko Ranta, avainasiakaspäällikkö, Bosch Home Comfort.

Syrjäsen kanssa Salmela puhuu siitä, miten talo rakennetaan ihan alusta asti ja mitä kaikkea se vaatii. Syrjänen jakaa tarinoita vanhoista asunnoistaan ja miten hän päätyi rakentamaan unelmiensa kodin ja minkälainen siitä sitten loppujen lopuksi tuli. Luvassa siis paljon inspiraatiota, oivalluksia, kokemuksia ja vinkkejä unelmien omakotitalon rakentamiseen.

Lämpöpumppu säästää lompakkoa ja ympäristöä

Boschin lämpöpumput ovat ratkaisu, joka lisää kodin mukavuutta ja tuo säästöä sekä lämmitykseen että viilennykseen. Ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin kohteisiin, tarjoavat räätälöidyt ratkaisut kodin lämmitykseen, ja auttavat vähentämään hiilijalanjälkeä. Bosch tarjoaa myös pitkän ja kattavan takuun ammattimaisesti asennetuille lämpöpumpuilleen, ja niiden kiinteistölämpöpumput ovat erityisen tehokkaita suurten kiinteistöjen lämmityksessä.

– Lämpöpumppu on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen tapa säästää energiakuluissa. Pohjoisen oloihin suunnitellut Bosch-lämpöpumput ovat erinomainen ratkaisu kodin lämmitykseen, Ranta kertoo.

Studioon saatiin myös Bosch Home Comfortin avainasiakaspäällikkö Mikko Ranta kertomaan Boschin lämpöpumpuista.
Studioon saatiin myös Bosch Home Comfortin avainasiakaspäällikkö Mikko Ranta kertomaan Boschin lämpöpumpuista.

Laadukas lämpöpumppu on pitkäikäinen valinta, joka lämmittää ja viilentää edullisesti sekä nostaa kodin arvoa. Boschin vahvuus ovat laadukkaat lämpöpumput, jotka sertifioidut jälleenmyyjät, Bosch Lämpömestarit, asentavat erikoispitkällä kuuden vuoden takuulla. Boschille asiakkaan auttaminen on tärkeää. – Meille tärkeintä on asiakkaan auttaminen. Tavoitteemme on auttaa asiakasta tekemään oikeat valinnat kodin lämmityksen ja viilennyksen suhteen, Ranta summaa.

Kodin remontoinnissa ja sisustamisessa visuaalisuus ja estetiikka on monelle tärkeä aihe ja lämpöpumput ja muut samankaltaiset laitteet halutaan usein piilottaa. Boschin lämpöpumppuvalikoimasta löytyy tyylikkäitä ja moderneja malleja, jotka pystyy asentamaan asuntoon niin, että lämpöpumppu sulautuu osaksi kodin sisustusta. –Meillä on maailman kauneimmat lämpöpumput, jotka sopivat täydellisesti kodin feng shuihin, Ranta heittää.

Klikkaa kuuntelemaan

Kuuntele siis Raksaa & Fiksaa -podcastia ja ota haltuun kaikki vinkit oman remonttisi toteuttamiseen. Tutustu Bosch Home Comfortin tyylikkäisiin lämpöpumppuihin ja lataa heidän valintaopas löytääksesi juuri sinulle oikean valinnan kotisi lämmitykseen ja viilennykseen!

Ei muuta kuin korvanapit korvaan ja lähde mukaan remonttiseikkailuun! Raksaa & Fiksaa -podcastin ensimmäinen tuotantokausi on kokonaan kuunneltavissa Spotify -palvelussa.

Bosch Home Comfort