Rakentaja_Header_pariskunta_yleiskuva_1920x400

RAKENTAJA.FI

Rakentaja.fi -palvelu on Suomen johtava rakentamiseen sekä remontointiin keskittyvä sivusto, joka tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon ja suuren määrän inspiraatiota unelmien kodin toteuttamiseksi.

Siintääkö suunnitelmissasi uuden kodin tai piharakennuksen rakentaminen, omakotitalon remontointi, mökin kunnostaminen tai vaikka pienen asunnon pintaremppa, meiltä löydät vastaukset kysymyksiisi ja vinkit projektisi onnistumiseen. Tarjoamme monipuolista tietoa sekä opastusta kaikille rakentajille, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari.

Rakentaja.fi-sivustolta saat luettavaksesi laajan artikkelivalikoiman, joka käsittää rakentamisen eri osa-alueita aina tontin hankinnasta perustuksiin sekä materiaalien valinnasta talotekniikkaan ja sisustamiseen. Voit rauhassa perehtyä myös erilaisiin asennus- ja tuote-esittelyvideoihin lukuisilta eri toimijoilta.

Viherrakentamisesta, hyggeilystä sekä kodin pehmeämmästä tunnelmasta pääset nauttimaan Puutarha.netin valloittavassa maailmassa. Yhteen paikkaan kerättynä täysi laidallinen tietoa sekä puutarhaansa suunnittelevalla että todelliselle viherpeukalolle. RakentajaPRO on nimensä mukaisesti suunnattu erityisesti alan ammattilaisille tarjoten heille laajempaa ja viimeisintä tuotetietoutta. Taloyhtiössä asuvan tietovakkana on OMAtaloyhtiö.fi, joka antaa oivaltavaa sisältöä siitä, miten taloyhtiö toimii. Olet sitten isännöitsijä, taloyhtiön hallituksen jäsen, osakas tai vuokralainen, kannattaa tämä sivusto käydä ajatuksella läpi.

Kun mieleen nousee kysymys, on aika suunnata Kysy, vastaamme -palvelun pariin. Palvelussa voit esittää kysymyksiä rakentamisesta, remontoinnista sekä sisustamisesta. Asiantuntevia vastauksia ovat antamassa kunkin alan koulutettu ammattilainen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota sivustomme käyttäjäystävällisyyteen, jotta sinä löytäisit etsimäsi tiedon nopeasti sekä vaivattomasti. Halutessasi voit hyödyntää sivultamme löytyvää hakutoimintoa ja näin kohdentaa tarjoamaamme sisältöä juuri sinua kiinnostavilla aiheilla.


Haluatko pysyä ajan tasalla?

Tilaa itsellesi Rakentaja.fi uutiskirje, niin saat tietoa uusimmista rakentamisen käänteistä, uutuustuotteista, palveluista sekä tietysti rakentamisen ja remontoinnin vinkeistä.

Rakentaja.fi on kattava sekä luotettava tietopankki kaikille rakentamisen ja remontoinnin ystäville. Olemme mukana toteuttamassa unelmiesi kotia, juuri sellaiseksi kuin sen haluat. Rakentaja.fi on osa Schibsted Suomi -konsernia.


Rakentaja.fi logo
Omataloyhtiö.fi logo
Puutarha.net logo
RakentajaPRO logo