Elämä on remppoi

Raksaa & Fiksaa -podcast: Jakso 10

Julkaistu 17.10.2023Päivitetty 14.12.2023
Raksaa ja Fiksaa jakson bannerit 1200x630 Nata ja Arttu

Natan vieraaksi studiolle saapuu tunnettu vaikuttaja Arttu Mustonen.

Puhutaanko hetki DIY-rempoista, sisustuksesta ja remppaintoilijoiden aarreaitasta? Ensimmäisen kauden päätösjakso huipentuu juuri näihin aiheisiin, kun Nata Salmelan vieraaksi saapuu vaikuttaja Arttu Mustonen.

Yhdessä Salmela ja Mustonen puhuvat tee-se-itse-remonteista, mistä remppainnostus on aikoinaan lähtenyt ja kuinka opetella sietämään keskeneräisyyttä.

Mustonen kertoo hänen kiinnostuksensa remontointiin ja sisustamiseen lähteneen jo lapsesta, kun hänen haaveammattina oli arkkitehti. Hän kertoo myös, että 13-vuotiaana hän piirsi vanhempiensa talon pohjapiirrustuksen pääpiirteittäin.

− Olen aina ollut kiinnostunut sisustamisesta, arkkitehtuurista ja kodin laittamisesta, Mustonen kertoo.

− Tästä lähtien taidankin tehdä niin, että kun joku kysyy minulta jotain rakentamiseen liittyvää, ohjaan heidät vain suoraan Rakentaja.fi-sivuille. Nata Salmela, yrittäjä, vaikuttaja, remppaaja ja asuntosijoittaja

Jaksossa puhutaan myös remontoinnin budjetoinnista ja yhdessä Salmela ja Mustonen unelmoivat siitä, mitä kaikkea he haluaisivat remontoida kodissaan jos raha ei olisi este. Mustonen jakaa jaksossa myös vinkit onnistuneeseen ruohonleikkuuseen, joten kannattaa kuunnella loppuun asti!

Remontti-intoilijan aarreaitta ja tietokirjasto

Jakson kaupallinen yhteistyökumppani Rakentaja.fi on palvelu, johon on kerätty yhteen kaikki, mitä tarvitaan rakennus- ja remontointiprojekteihin – oli kyseessä sitten unelmien kodin rakentaminen tai ensiasunnon keittiöremppa.

− Palvelua on superhelppo käyttää. Kun löydät Rakentajan sivujen kautta itsellesi mielenkiintoisen aiheen tai tuotteen, pääset suoraan palveluntarjoajan sivuille ilman, että hukut internetin loputtomaan informaatiotulvaan, Salmela kertoo.

Jo parilla klikkauksella käyttäjä löytää kootusti, mitä kaikkea markkinoilla on tarjolla ja mitkä yritykset näitä tuotteita ja palveluita tarjoavat. Sivuilta löytyy apuja aina salaojituksen avustamisesta verhotangon asentamiseen ja kodin sisustusvinkkeihin – eli kaikkea remontoimisen maan ja taivaan väliltä!

− Tästä lähtien taidankin tehdä niin, että kun joku kysyy minulta jotain rakentamiseen liittyvää, ohjaan heidät vain suoraan Rakentaja.fi-sivuille, Salmela toteaa.

Rakentaja tarjoaa myös henkilökohtaisempaa palvelua Kysy ja vastaa -palvelun kautta. Kirjautumalla Rakentajan käyttäjäksi, pääset käsiksi tähän palveluun, jossa rakennusinsinöörit vastailevat rakentamiseen ja remontoimiseen liittyviin kysymyksiin.

Rakentaja järjestää rakentamisen messuja, joista seuraavat onkin jo ihan nurkan takana! Lokakuun viimeisellä viikolla, 27.10-29.10. järjestettävällä OMAKOTI-messuilla raksa- ja remppa-aiheiden lisäksi löydät myös monen sisustamiseen erikoistuneen osaston. Tammikuun lopussa taas on luvassa Rakenna & Remontoi -messut, jotka keskittyvät rakentamisen ja remontoimisen syvään päätyyn.

Toinen kausi tekeillä

Raksaa & Fiksaa -podcast on saavuttanut ansaitsemansa suosion jo heti ensimmäisellä kaudella ja nyt kauden tullessa päätökseen voimme ilolla ilmoittaa, että toinen kausi on tällä hetkellä tekeillä!

Kerro meille meidän Instagramissa @Rakentajafi tai Facebookissa @Rakentaja.fi mitä tykkäsit ensimmäisestä kaudesta ja mitä haluaisit kuulla uudella kaudella.

Pysy siis kuulolla, ilmoitamme uudesta kaudesta uutiskirjeessämme ja sosiaalisessa mediassa!

Klikkaa kuuntelemaan

Kuuntele siis Raksaa & Fiksaa -podcastia ja ota haltuun kaikki vinkit oman remonttisi toteuttamiseen. Hyppää Rakentaja.fi-sivuille ja löydä kaikki tarvittavat tiedot ja vinkit omaan remppaamiseen ja rakentamiseen!

Ei muuta kuin korvanapit korvaan ja lähde mukaan remonttiseikkailuun! Raksaa & Fiksaa -podcastin ensimmäinen tuotantokausi on kokonaan kuunneltavissa Spotify -palvelussa.