Onko asuntosijoittaminen vielä kannattavaa?

Julkaistu 20.03.2024Päivitetty 28.03.2024
Nata-ja-Viivi-1920x1080

Nata Salmela ja Viivi Rintanen.

Nata Salmela keskustelee Raksaa & Fiksaa -podcastin tässä jaksossa asuntosijoittamisesta, sen helppoudesta ja vaikeudesta. Jakson vieraaksi saapuu yli 100 sijoitusasunnon omistaja Viivi Rintanen. Viivi Rintanen paljastaa mitä hänen sijoituksilleen kuuluu ja miten tästä eteenpäin. Jakson kaupallisena kumppanina toimii Värisilmä.

Jaksossa pohdiskellaan, asuntosijoittamisen kannattavuutta nykyään, varsinkin kun korot ovat nousseet nollakorkojen ajoista. Ovatko sijoitukset sulaneet vai löytyykö vielä puskuria kulujen kattamiseen? Nata sekä Viivi keskustelevat myös positiivisesta kassavirrasta. Löytyykö sitä omista sijoituksista ja mitä se oikein tarkoittaa.

Kuuntele podcastista myös Viivin vinkit sijoitusmielessä ostettavaksi sopivien asuntojen löytämiseen ja ostamiseen, sekä paljonko asuntojen hintoihin on leivottu neuvotteluvaraa. Minkälaista hintaa asunnosta kannattaa tarjota?

Apua sisustusprojekteihin maksutta

Jotta vuokrattavat tai myytävät asunnot saataisiin hyvään kuntoon, tässä jaksossa keskustellaan myös sisustamisesta Värisilmä Espoon Muurlan kauppias Eini Halmin kanssa. Eini kertoo, miten Värisilmän Tunnetila-suunnittelupalvelu toimii, sekä miten niin kuluttajat kuin Natan kaltaiset ammattilaisetkin voivat hyödyntää suunnittelupalvelua parhaalla mahdollisella tavalla.

– Kun näkee Värisilmän suunnittelupalvelun avulla remontin lopputuloksen jo etukäteen, auttaa se jaksamaan remontin loppuun saakka, naurahtaa Nata.

– Samalla, kun näet remonttikohteen sisustuskuvat, saat myös suoran hinnan remontissa tarvittaville tuotteille. Remonttibudjetti on huomattavasti helpompaa pitää kurissa.

Kuuntele Einin kolme rahan arvoista vinkkiä sisustamisesta ja remontoinnista.

<p data-block-key="sasdt">Nata Salmela ja Eini Halm.</p>
Nata Salmela ja Eini Halm.

Klikkaa kuuntelemaan

Kuuntele Raksaa & Fiksaa -podcastin jakso alta ja nappaa parhaat vinkit oman remonttisi toteuttamiseen. Kun remontoit kotiasi tai sijoitusasuntoa, ota avuksesi Värisilmän Tunnetila-suunnittelupalvelu.

Ei muuta kuin korvanapit korvaan ja lähde mukaan remonttiseikkailuun! Raksaa & Fiksaa -podcastin toinen tuotantokausi on kuunneltavissa Spotify -palvelussa.